Акторка Валерія Хілько отримав відзнаку за роль у фільмі “Штангіст”

12 cерпня у Львові відбулося офіційне закриття 11-го Львівського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art.

Гран-прі фестивалю отримав фільм режисера з Македонії Ґорана Столевські “Тільки поглянь на неї”, найкращим українським короткометражним фільмом стала стрічка Кирила Жекова “Урок риболовлі”.

Переможців фестивалю визначало міжнародне журі у складі української продюсерки та програмної координаторки – Дарії Бассель, режисера Марка Реймонда Вілкінса та програмного селектора та консультанта багатьох кінофестивалів Масімміліано Нардуллі, повідомляється на сайті Wiz-Art.

Окрім гран-прі також було визначено переможців у номінаціях: “Найкращий сценарій” та “Найкраща режисерська робота”. Два фільми конкурсної програми отримали спеціальні відзнаки журі. Своїх переможців визначили й глядачі фестивалю серед міжнародного та українського конкурсів.

Спеціальну відзнаку Української конкурсної програми за акторську гру отримала Валерія Хілько за роль у фільмі чернівчанина Дмитра Сухолиткого-Собчука “Штангіст”.

На перший погляд, це історія про вартість перемоги в професійному спорті, йдеться у коментарі..

Нагороду отримано за акторську гру, яка вимагає фізичної й моральної відваги, щоб показати, як любляча дівчина стає жертвою насилля.

 

Реклама

Залишити коментар