Аварію на водогоні ліквідовано – Олексій Каспрук

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук повідомив, що високовольтні кабелі, які живлять насосну станцію в Шубранці, вже відремонтували і до ранку подачу води в місто буде повністю відновлено. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Олексій Каспрук також подякував працівникам водоканалу за те, що оперативно відреагували і не допустили пориву водогону.

“Зранку Чернівці будуть з водою. Вперше за багато років на Дністровському водогоні майже одночасно вийшли з ладу два високовольтних кабелі, які живлять насосну станцію в Шубранці. Один запасний і один резервний.

О 15.00 насосна станція стала. На цей час у резервуарах в місті було 11 тис. куб. метрів води, які вистачає на кілька годин.

У 16.00 місце пошкодження кабелю виявили, у 18.00 відновили, о 18.10 запустили насосну станцію і почали заповнювати резервуари. На цей час у резервуарах залишалося лише 4 тис. куб. м. води.
Наразі йде поступове заповнення їх водою, на перших поверхах вода вже є, до ранку водопостачання міста сподіваюсь буде відновлено в нормальному режимі.

Дякую працівникам водоканалу за професійну роботу в надзвичайній аварійній ситуації, що недопустили гідроудару та пориву водогону!”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар