У Чернівцях ЖРЕП № 6 став управителем будинків на 46-ти вулицях (перелік)

За результатами проведеного конкурсу виконавчий комітет призначив ЖРЕП № 6 управителем 196-ти багатоквартирних житлових будинків на 46-ти вулицях.

А саме: Мазепи, Бандери, Вербовій, Гете, Головній, Франка, Горіхівській, Грушевського, Дзержика, Довгопільській, Драгоманова, Іспавській, Чеховського, Київській, Кисловодській, Котляревського, Курильській, Курській, Українки, Лисенка, Лозівській, Луковецькій, Рибалка, Мізюна, Міліївській, Міцкевича, Нагірній, Нечуя-Левицького, Пирогова, Соборній та Центральній площах, вулицях Ростицькій, Сіді Таль, Сковороди, Стрийській, Тернопільській, Тургенєва, Університетській, Харківській, Хмельницького, Героїв Майдану, Шіллера, Шепітській, Штейнбарга, Банковій, Єсеніна.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Першому заступнику директора, начальнику управління житлового господарства департаменту житлово-комунального господарства міської ради Бураку О.К. впродовж п’яти календарних днів з дня прийняття даного рішення укласти договір з переможцями конкурсу про надання послуг з управління багатоквартирними будинками. КЖРЕП № 6 після укладення договору про надання послуг з управління багатоквартирними будинками розмістить в кожному будинку на інформаційних стендах, у під’їздах та біля них оголошення про обрання його управителем, в якому буде зазначено повне найменування (прізвище, ім’я, по батькові) управителя, адресу, його контактні телефони, номер та дату укладення договору, ціну послуги.

Реклама

Залишити коментар