Буковина програла вдома команді з Білозір’я

Після перемоги у другому турі над тернопільською “Нивою” гравці “Буковини” на домашньому полі зустрілися з командою “Черкащина-Академія” з Білозір’я. У складі команди суперників – футболісти, що грали у першій лізі та елітному дивізіоні.

“У команди-суперника була перевага. Досвідчена, хороша команда, команда першої ліги. Дійсно, непоганий підбір гравців, ну, на жаль, гол забили і добили результат, хоча там деякі дії бригади все одно бажають кращого. Я, чесно кажучи, не хочу це коментувати”, – заявив головний тренер ФК “Буковина” Віктор Мглинець.

Цей матч для “Буковини” виявився дуже складним і через те, що двоє захисників жовто-чорних не вийшли на поле. Олександр Віксич пропускав гру через вилучення в матчі з “Нивою”, а Микола Павлюк не відновився після травми. Гості зуміли скористатися цим, і на 13 хвилині зустрічі пішли в атаку. Дмитро Кошелюк пройшов правим флангом поля та передав м’яча Романові Локтіонову, який і забив гол у ворота “Буковини”.

Наприкінці першого тайму підопічні Віктора Мглинця намагалися атакувати ворота суперників, однак жодна з трьох спроб не виявилась вдалою.

У другому таймі жовто-чорні активізувались, однак не змогли забити гол. А наприкінці матчу ще одного чернівецького футболіста через друге попередження арбітра попросили достроково покинути поле.

У підсумку гра на домашньому полі “Буковини” завершилась перемогою “Черкащини-Академії”, з рахунком 0:1. Наразі жовто-чорні перебувають на сьомій сходинці турнірної таблиці друголігової першості України з футболу.

Детальніше – дивіться сьогодні о 19:30 на телеканалі ТВА.

Реклама

Залишити коментар