“Коли втратив під час гри свідомість, найбільше перелякалася мама”, – Віталій Кузів

Захисник  “Буковини” Віталій Кузів, котрий втратив свідомість після зіткнення у матчі Другої ліги з тернопільською”Нивою”, подякував арбітру Павлу Дубровцю та гравцям тернополян Ярослаув Волошину і Тарасу Кривому, за те, що першими прийшли на допомогу. Вони перевернули гравця на бік, а суддя витягнув язик.

Після надання медичної допомоги Кузів знову повернувся на поле (йшла 74-й хвилина) і відіграв матч до кінця.

Про це повідомляє видання FootballHub.

“У мене все добре. Я вже трохи відійшов від матчу”, – каже захисник “Буковини”.

“Дивився відео гри. Після пережитих емоцій виглядає не так страшно, як було на полі. Була верхова боротьба і гравець команди-суперника ліктем влучив просто у скроню. На дві секунди я зупинився, а тоді втратив свідомість. Потім на відео я побачив, що до мене відразу підбіг арбітр матчу і гравці. Дуже вдячний судді, що він надав мені першу допомогу. Після матчу лікарі сказали, що потрібно зробити МРТ. Подивитися, чи не сталося чогось серйознішого. Поки ще не встиг цього зробити”, –  додає футболіст.

За словами Кузіва, арбітр після матчу підійшов і запитав, чи у нього все добре. Також він отримав багато дзвінків і повідомлень від друзів і незнайомих людей. Всі бажали швидкого одужання. Каже, що найбільше хвилювалася мама, яка була на стадіоні в той момент.

“Мама дуже перелякалася. Їй було страшно дивитися з трибуни”, – сказав футболіст.

Також ВІталій Кузів заявив, що готовий грати в наступних матчах.

фото FootballHub

Реклама

Залишити коментар