На Буковині за вихідні внаслідок ДТП постраждали п’ятеро людей

По обіді 28-го липня в селі Ясени Сторожинецького району 41-річна жінка-водій автомобіля «Honda» не впоралася з керуванням та допустила з’їзд у кюветю Машина перекинулася.

Внаслідок ДТП кермувальницю та двох пасажирів 43-х та 15-ти років із політравмами доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівців.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілим сталася 29-го липня в селищі Красноїльськ Сторожинецького району. Місцева жителька 23-х років керуючи автомобілем «Volkswagen» збила дитину.

Як розповід батько потерпілого хлопчика, син раптово вибіг на проїжджу частину дороги. В результаті атопригоди малолітнього госпіталізовано до Сторожинецької лікарні із переломом гомілки.

Цього ж дня в селі Горбово Герцаївського району під колеса автівки потрапив 77-річний велосипедист. Правохоронці встановили, що 39-річний водій «ВАЗу» не впорався з керуванням та допустив наїзд на місцевого жителя, котрий рухався на велосипеді в нетверезому стані.

Внаслідок пригоди велосипедиста із численними травмами голови доставлено до Герцаївської центральної районної лікарні.

Попереднє медичне освідчення показало, що водії автомобілів на момент скоєння ДТП були тверезі, повідомляє прес-служба поліції Буковини.

По всіх указаних дорожньо-транспортних пригодах поліцейські відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На даний час тривають досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар