В разі усунення Каспрука з посади мера, нардепи від “Народного Фронту” наполягатимуть на розпуску Чернівецької міськради

Чернівецька обласна організація політичної партії “Народний Фронт” заявляє, що намагання групи депутатів Чернівецької міськради усунути з посади законно обраного міського голову – це зневага до чернівчан.

У 2014 році на виборах міського голови Олексій Каспрук отримав переконливу перемогу з результатом 54% голосів виборців. Сьогодні громада однозначно підтримує діяльність міського голови. На це вказують результати регулярних соціологічних опитувань мешканців Чернівців.

“Народний Фронт наголошує, що в разі усунення Олексія Каспрука з посади міського голови, народні депутати від Політичної партії Народний Фронт ініціюють розгляд питання про розпуск Чернівецької міскради у перші дні роботи дев’ятої сесії Верховної Ради. Таке рішення парламенту якнайкраще відповідатиме ситуації, що склалася у міській раді Чернівців, депутати якої цинічно і нахабно нехтують інтересами та волею громади міста”, – йдеться у повідомленні прес-служби обласної організації партії.

 

Реклама

  • яка накрін переконлива перемога 54 із 100 і які соц опитування якщо більшість людей проти ну звичайно крім прихвостнів ійценюка

Залишити коментар