У Чернівцях п’яний водій намагався втекти від патрульних

Сьогодні, близько 6-ї год., на вул. Комарова у Чернівцях патрульні помітили автомобіль BMW без переднього бампера. Поліцейські зупинили транспортний засіб. Під час перевірки виявилося, що у водія немає водійського посвідчення.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Буковини.

У ході спілкування патрульні помітили учоловіка ознаки сп’яніння. Він, намагаючись уникнути відповідальності, не надавав даних про себе, чинив непокору законним вимогам поліцейських та раптово почав тікати.

Патрульні одразу ж наздогнали правопорушника. Складено протоколи за ст. 130 КУпАП (керування автомобілем в стані сп’яніння), ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця), ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та винесли постанови за ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) та ст. 178 КупАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Керування транспортними засобами у стані сп’яніння – одна з основних причин дорожньо-транспортних пригод. Шановні водії, будьте відповідальними!

Реклама

Залишити коментар