25-26 серпня на горі Томнатик відбудеться патріотичний фестиваль

На Буковині триває підготовка до проведення фестивалю “Любіть Буковину, бо вона того варта”. Захід  відбудеться 25-26 серпня на території колишньої військової радіолокаційної станції “Памір” на горі Томнатик, поблизу села Шепіт Путильського району.
Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Фест на Томнатику

“Цей фестиваль, що започаткований минулого року, має на меті розвиток туризму та розвиток карпатського регіону Чернівецької області. У нас багато роботи в цьому напрямку. Докладаємо зусиль для будівництва автодоріг та відкриття міжнародних пунктів пропуску на Путильщині, але разом з цим треба дивитися на цей регіон комплексно. Буковина має чим похизуватися. Це і традиції, і кухня, і природні надбання. Все це треба показати українському та закордонному туристу”, – зауважив голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук.

У програмі фестивалю – показові виступи прикордонників, дитяча вікторина, фаєр-шоу, етнодискотека та святковий концерт.

Також в рамках фестивалю, в одному із розписаних куполів, буде проведено конференцію на тему: «Розвиток туризму», де будуть запрошені понад 50 гостей з різних областей нашої країни, представники Міністерства регіонального розвитку України, та гості із-за кордону, йдеться у повідомленні прес-служби.

Томнатик, “Памір”
Реклама

Залишити коментар