Водій маршрутки побив поліцейського за зауваження – поліція

У поліції розпочали кримінальне провадження за фактом побиття водієм маршрутного таксі “Київ-Вишневе” співробітника поліції, який зробив тому зауваження за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє УНН з посиланням на речника ГУ НП у Київській області Миколу Жуковича.

За його словами, поліцейський не при виконанні зробив водію маршрутного таксі зауваження щодо порушення правил дорожнього руху, а також невиконання норм і вимог, як перевізника пасажирів.

“Спочатку він не представлявся, що є поліцейським. А коли конфлікт переріс у бійку, тоді він сказав, що є поліцейським. Його водії (інших маршруток – ред.) закрили в автобусі. Приїхали його колеги-патрульні і приїхала слідчо-оперативна група з Боярки”, – розповів речник поліції Київщини.

“Зареєстроване кримінальне провадження за статтею 125 (навмисне нанесення легких тілесних ушкоджень) ККУ. Постраждалому (поліцейському – ред.) надано направлення на проведення судово-медичної експертизи, зняття побоїв”, – сказав він.

Зазначається,, що правоохоронці опитали водія маршрутки, потерпілого поліцейського та свідків. “Водій говорить одну версію, постраждалий правоохоронець – іншу. Принаймні поки що така кваліфікація”, – додав Жукович.

Реклама

Залишити коментар