Патрульні розповіли подробиці порятунку дівчини, яка намагалась стрибнути з мосту у Чернівцях

Минулої ночі, близько 3:00 чернівецькі патрульні отримали повідомлення, що “на перилах мосту через річку Прут біля Дріжджзаводу знаходиться дівчина, яка наражає себе на небезпеку”.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, найближчий екіпаж прибув на місце за лічені хвилини. Молоду жінку, що перехилилася та мала намір стрибнути вниз, патрульні помітили одразу.

Поліцейські повільно скорочували дистанцію. Коли дівчина опинилася на відстані витягнутої руки, схопили її та більше не відпускали.

Зазначається, що пізніше 28-річна мешканка одного з райцентрів області повідомила, що після смерті близької людини, сенсу у подальшому житті вона вже не бачила.

Патрульні передали врятовану дівчину медикам.

 

«Головне – не втратити контроль! Будь-яке слово або дія може призвести до фатальних наслідків», – пригадує свої думки у той момент капрал поліції Максим Туркевич.

«Ми постійно повинні були із нею спілкуватися, не втрачати контакт», – доповнює його напарник, теж капрал поліції, Цуркан Олександр.

 До слова, обоє патрульних прийняли присягу тільки в лютому цього року і з такою ситуацією на службі зіштовхнулися вперше.

Реклама

  • Сашко молодець , з дитинства помню його хорошим ,чуйним , порядочним хлопцем . Надіюсь Аваківська система не зіпсує його !

Залишити коментар