Нардеп прокоментував пропозицію Продана провести сесію Чернівецької міськради в Літньому театрі

“Так давайте одразу ж переміщайтесь в цирк!” –  Максим Бурбак про пропозицію Продана.

У Чернівецькій ратуші під час засідання погоджувальної ради секретар міськради Василь Продан запропонував провести чергову сесію міської ради 26 липня у приміщенні Літнього театру або Центрального палацу культури Чернівців.

Продан зазначив, що у зв’язку з великою кількістю мешканців Чернівців, які захочуть бути присутніми на черговій сесії, є необхідність провести цю сесію в Літньому театрі або в залі ЦПК, адже в сесійній залі вони можуть не поміститися. Про це повідомляє МБ.

Посадовець запропонував і третій варіант – не змінювати місце проведення сесії, проте посилити охорону сесійної зали Чернівецької міськради.

Нагадаємо, у четвер, 26 липня відбудеться чергова сесія Чернівецької міськради, під час якої очікується розгляд питання про дострокове припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука.

Пропозицію Продана на своїй сторінці у Facebook прокоментував народний депутат України Максим Бурбак.

“Так давайте одразу ж переміщайтесь в цирк. Оце і буде гідне місце для цього складу міськради!!!
Чи може в кращих традиціях Чернівецької міськради цього скликання десь тихенько вночі в якомусь бункері, щоб громада не знала імена всіх героїв-заколотників.
Не вийде!!! Нічому їх історія не вчить. Прикро, що місто стало заручником зграї зеленобазарних шуллєрів. Але хочу процитувати мого колегу Миколу Федорука: “Все це тимчасове. І тільки Чернівці вічні!!!”, – йдеться в дописі нардепа.

 

фото – cv.vj.ua

 

 

Реклама

Залишити коментар