У Глибоцькому районі п’яний водій намагався підкупити поліціянтів

Нетверезий водій намагався надати неправомірну вигоду співробітникам поліції, щоб уникнути адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Патрулюючи територію обслуговування, екіпаж групи реагування патрульної поліції Глибоцького відділення поліції зупинив у селі Тарашани за порушення Правил дорожнього руху автомобіль «BMW X5». Під час спілкування з водієм – 54-річним місцевим жителем, правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Поліцейські запропонували кермувальнику пройти огляд на стан сп’яніння в установленому законом порядку, але він відмовився та запропонував неправомірну вигоду.

Співробітники поліції попередили порушника про неприпустимість такої поведінки та передбачену законодавством кримінальну відповідальність. Незважаючи на попередження, водій поклав до службового автомобіля поліцейських тисячу гривень.

Правоохоронці зафіксували неправомірні дії чоловіка та повідомили своє керівництво про спробу підкупу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Глибоцького відділення поліції для документування злочину.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

 

Реклама

Залишити коментар