У Чернівецькій області небайдужі буковинці допомогли прикордонникам затримати контрабандистів

Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону

21 грудня, на ділянці відділу «Красноїльськ» прикордонниками мобільного підрозділу затримано двох буковинців.
Останні разом зі спільниками намагалися перемістити чималу партію сигарет до Румунії.

Перевіряючи випереджувальну інформацію, що надійшла від громадських активістів Буковини, прикордонникам вдалося вийти на групу пачкарів. Вистежити невідомих, які разом з товаром прямувала в сторону кордону, прикордонникам вдалося за допомогою тепловізора.

Неочікувана поява охоронців кордону збентежила чоловіків. Вони покинули товар й вдалися до втечі.
Врешті-решт, переслідуючи втікачів групою реагування затримано двох втікачів. Ними виявилися мешканці населеного пункту Красноїльськ, обом чоловікам за тридцять.

На чоловіків складено адміністративні протоколи за спробу незаконного перетинання державного кордону України та злісну непокору законним вимогам представників Держприкордонслужби.

Варто сказати, що усі виявлені тютюнові вироби надалі будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області, за попередньою оцінкою вартість втраченого товару пачкарями становить близько 500 тисяч гривень.

Слід відзначити, що прикордонники Чернівецького загону вдячні небайдужим буковинцям за надану інформацію та сприяння в охороні державного кордону. Також охоронці кордону сподіваються на подальшу плідну співпрацю щодо протидії тютюновій контрабанді.

Реклама

Залишити коментар