Вбивство Шеремета: депутатка повідомила про алібі однієї з підозрюваних

Депутат Верховної Ради від Європейської солідарності Яна Зінкевич заявила, що одна з підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета Яна Дугарь була в зоні бойових дій на Донбасі, коли стався злочин.

Про це вона написала у себе в Facebook.

«Вранці будемо пробиватися до Яни Дугарь. На фото — довідка, яка підтверджує перебування Яни в АТО на момент вбивства Шеремета. Докази, які були надані щодо Яни, навіть абсурдні за своєю суттю і притягнуті за вуха», — зазначила Зінкевич.

У довідці про участь в антитерористичній операції, яку опублікувала Зінкевич, йдеться, що старший солдат Яна Дугар в період з 3 червня 2016 в 26 вересня 2016 брала участь в АТО на території Донецької та Луганської областей.

12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що поліція затримала фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Поліція підозрює у виконанні вбивства журналіста п’ять осіб: це Яна Дугар, Юлія Кузьменко, Андрій Антоненко і подружжя Грищенків.

Відомий журналіст і один з керівників Української правди Павло Шеремет був убитий в Києві 20 липня 2016 року. Поліція кваліфікувала загибель журналіста як умисне вбивство.

Основними версіями були названі професійна діяльність, а також неприязні стосунки і участь російських спецслужб.

Нацполіція засекретила всі рішення судів у справі про вбивство Шеремета з міркувань безпеки.

Реклама

Залишити коментар