У Гонконзі затримали п’ятьох осіб за підозрою у вбивстві під час протестів

Серед затриманих – троє хлопців і двоє дівчат у віці від 15 до 18 років

Поліція Гонконгу повідомила про затримання п’ятьох підлітків, яких підозрюють у вбивстві чоловіка під час одного з протестів у регіоні. Про це повідомляє South China Morning Post.

Як повідомляється, мова йде про смерть 70-річного чоловіка, який працював прибиральником. У нього потрапили каменем під час зіткнень між протестуючими та поліцією 13 листопада.

Серед затриманих – троє хлопців і двоє дівчат у віці від 15 до 18 років. У зв’язку з особливостями гонконзького законодавства, спільникам у вбивстві можуть присудити таке ж покарання, як і безпосереднього вбивці.

Правоохоронці повідомили, що встановили особи підозрюваних після аналізу відео з камер спостереження і в соцмережах.

Нагадаємо, 8 грудня в Гонконзі під час нальоту правоохоронців перед акцією протесту, проведення якої було дозволено владою регіону, затримали 11 демонстрантів.

1 грудня під час акції протесту в Гонконзі правоохоронці застосували сльозогінний газ проти демонстрантів. В результаті зіткнень з поліцією постраждали щонайменше 3 людини. У минулу суботу, 7 грудня на спільну акцію проти насильства поліції також вийшли школярі і пенсіонери.

Реклама

Залишити коментар