На Щербанюка зриватимуть свіжий асфальт, бо потекла зношена каналізація

Щоденно з підвалів будинків на вулиці Щербанюка у Чернівцях машини «Водоканалу» та мешканці за власний кошт відкачують каналізаційні стоки. Протягом трьох місяців люди  неодноразово звертались  до міської ради,  «Водоканалу» та Департаменту ЖКГ з цією проблемою.

Мер Олексій Каспрук наголосив, що зовсім не по-господарськи було “закатувати” старі мережі асфальтом, адже через певний час цей асфальт прийдеться зривати та робити ремонт.  Та нікого під час виборчої гонки це не цікавило. Зараз маємо наслідки безвідповідальності відповідних служб..

“Наразі встановлюють, яку довжину вулиці потрібно перекопувати, за попередніми даними ця довжина складає від 15 до 20 метрів, глибина залягання каналізації – приблизно 3 метра. Від так, щоб розкопати вулицю та безпечно для працівників відремонтувати мережу необхідно повністю  перекрити рух транспорту”, – повідомив міський голова Олексій Каспрук.

“Що в принципі буде зроблене з понеділка. Тобто «Водоканал» в понеділок має приступити до виконання цих робіт. Буде обмежено рух по вулиці Щербанюка. Все те, що зроблено – все коту під хвіст через те, що немає мозгів і фактично на сьогоднішній день в мене є чітке розуміння, що керівник Департаменту просто прикривав заминав цю ситуацію поки людей тут, вибачте, топило гімном, щоб не було ось цього скандалу з вулицею Щербанюка”, – додав мер

Реклама

Коментарі:

  • і нічого страшного тут немає .робоча ситуація.чи може краще 10 років чекати,ламати машини поки відремонтують дорогу!розкопають,відремонтують,заасфальтують—глохни пельмєнь а то гі.ном смердиш

  • ви думаете заасвальтуют після ремонту? так само рівно? смішно

Залишити коментар