Депутат «Слуги народу» кнопкодавив за зміни Конституції — ЧЕСНО (відео)

Рух ЧЕСНО зафіксував, що народний депутат від партії «Слуга народу» Сергій Литвиненко кнопкодавив за іншого депутата під час голосування за зміни Конституції.

Як зазначає Рух ЧЕСНО, це сталося на ранковому засіданні Верховної Ради 3 вересня під час голосування за внесення змін до Конституції щодо уповноважених Верховної Ради.

Ймовірніше Литвиненко кнопкодавив за іншого депутата від «Слуги народу» — Олександра Скічка. Місце офіційно закріплене за Скічком, проте є імовірність, що у слоті його пульта перебувала картка іншого депутата.

Згідно з відео, чоловік у другому ряду третього (якщо рахувати зліва направо) сектора тисне кнопку на місці сусіда праворуч від себе. За декілька секунд до голосування він озирається назад.

Нагадаємо, 10 вересня Рух ЧЕСНО повідомив про перший випадок кнопкодавства у новій Верховній Раді. Тоді Конституцію порушив позафракційний депутат, мажоритарник-самовисуванець з Донецької області Олександр Ковальов. Як з’ясувалося згодом, перше кнопкодавство у Верховній Раді 9-го скликання сталося раніше.

Реклама

Залишити коментар