Масове отруєння дітей в таборі у Репужинцях: поліція проводить перевірку

У Чернівецькій області поліція перевіряє інформацію про масове отруєння дітей у дитячому оздоровчому таборі села Репужинці.

Про це повідомив заступник начальника слідчого відділення Заставнівського відділення поліції Іван Ільчук у відео, яке поширила прес-служба обласної поліції, пише molbuk.ua.

За його словами, у неділю, 9 червня поліція в соцмережі виявила публікацію, в якій йшлося про масове отруєння 26-ти осіб у таборі села Репужинці, серед яких – 24 дитини і двоє дорослих.

“Проведеною перевіркою та опитуванням медичних працівників усіх лікувальних закладів міста Чернівців та області з’ясовано, що цього дня біля 17.00 до інфекційного відділення Кіцманської ЦРЛ із діагнозом “гострий ентероколіт” із табору села Репужинці надійшли п’ятеро дітей та один дорослий. Решта дітей наразі знаходяться по місцю дислокації табору, або вдома під наглядом батьків. На місце події одразу направили слідчо-оперативну групу з метою з’ясування всіх обставин події. Наразі проводиться перевірка”, – повідомив Ільчук.

Водночас, як повідомив черговий лікар Кіцманської ЦРЛ Артем Руснак, у неділю до Кіцманської ЦРЛ було доставлено 5 дітей віком від 13-ти до 17-ти років та одного дорослого з діагнозом “гострий гастроентероколіт”, пише видання.

“Наразі хворі отримують повноцінне лікування, їхній стан задовільний”, – повідомив медик.

Реклама

Залишити коментар