У Чернівцях вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Сьогодні на Центральному міському цвинтарі біля стіни пам’яті жертв катастрофи на Чорнобильській АЕС відбувся мітинг-реквієм, присвячений 33-ій річниці тих трагічних подій.

Керівництво міста та області, представники громадських організацій, студенти, школярі, а також чимало городян зібралися аби вшанувати сумні роковини та покласти квіти до Стіни пам’яті жертв катастрофи, повідомляє прес-служба міської ради.

Розпочався мітинг-реквієм поминальним богослужінням представників різних конфесій в пам’ять про постраждалих внаслідок Чорнобильської трагедії.

«Ми в неоплатному боргу перед тими, хто врятував світ від ядерної катастрофи і завжди пам’ятатимемо кожного з них. Здоров’я всім, успіхів, миру та благополуччя і нехай Бог береже Чернівці та чернівчан», – сказав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук під час свого виступу.

Напередодні в Чернівецькій обласній філармонії відбулись урочистості, де  Чернівецький міський голова Олексій Каспрук нагородив почесними грамотами, грошовими винагородами та подарунками ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

Реклама

Залишити коментар