Виборчі дебати не відбулися: опоненти Тимошенко не прийшли

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко приїхала на дебати на “Суспільному”. Утім, майже одразу залишила студію, тому що її опоненти – Петро Порошенко  та Володимир Зеленський – не з’явилися.   

Про це у фейсбуку написав ведучий ток-шоу Павло Казарін.

“Юлия Тимошенко приехала на дебаты. UA: Перший прямо сейчас. Let’s get ready to rumble”,– написав він.

Тимошенко одразу ж заявила, що хотіла б поспілкуватися зі своїми конкурентами із президентських перегонів, але оскільки їх немає, то вона піде. Відмовившись відповідати на запитання ведучих та запрошених журналістів, Юлія Володимирівна залишила студію.

“Я прийшла до вас на дебати з Володимиром Зеленським та Петро Порошенком, а дебати нема що”, – сказала вона.

Тимошенко додала, що у другому турі готова прийти на Суспільне у студію і дебатувати.

Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила Петра Порошенка, Юлію Тимошенко та Володимира Зеленського на останній випуск “Зворотного відліку”, який розпочинається о 18:30 і триває до 21:30 за умови присутності трьох гостей.

Володимир Зеденський та Петро Порошенко не прийшли на ток-шоу.

Довідково: Згідно з правилами “Зворотного відліку”, кандидати у президенти мають висловити свою стратегію у трьох блоках: національна безпека, законодавчі ініціативи та економіка. Також вони мають відповісти на запитання один одного, експертів, ведучих та громадян України з регіону, який самі можуть обрати.

Ток-шоу транслюють наживо на всіх платформах Суспільного мовника – в ефірі “UA: Першого”, “UA: Культури” (з сурдоперекладом), “UA: Крим” (кримськотатарською), на 24-х регіональних телеканалах НСТУ, на хвилях “Українського радіо” з коментарями радіоведучих, а також на сайті проекту discuss.suspilne.mediaYoutube-каналі (англійською та українською) та в соціальних мережах.

Фото: Скріншот / unian.ua

Реклама

  • СТРАННО! А почему нет ни одного коммента!? Куда же удалились все тролли из Канады?????
    Как весело было с вами во время Майдана,,,!!!

Залишити коментар