Пожежа на меблевій фабриці у Чернівцях: що відомо на цей час

14 березня о 19:58 на лінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у м. Чернівці на вул. Хотинській на меблевій фабриці ТОВ «Меблі Токабо».

Про це у п’ятницю, 15 березня, повідомляє прес-служба УДСНС в Чернівецькій області.

“Як повідомив охоронець об’єкту, загорання виникло в пакувальному цеху на третьому поверсі виробничого корпусу. Людей, за його словами, у приміщенні не було. Наявність у приміщенні легкозаймистих речовин – лакофарбових виробів, готової продукції, інших пиломатеріалів – сприяла швидкому поширенню вогню. На ліквідацію пожежі було направлено підрозділи трьох пожежно-рятувальних частин м. Чернівці. На момент прибуття вогнеборців на місце події, площа пожежі складала 100 кв. м. Через сильне задимлення у цеху рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Загалом до гасіння цієї пожежі було залучено 10 од. техн. та 35 чол. особового складу”, йдеться у повідомленні.

Пожежу вдалося локалізувати й ліквідувати, врятувавши при цьому 2 будівлі. Натомість вогонь знищив пиломатеріали та дерев’яні меблі, які знаходилися в цеху, та пошкодив саму його будівлю.

На даний час причина пожежі та сума завданих збитків  встановлюється.

Реклама

Залишити коментар