На Буковині ще одна громада заявила про перехід до ПЦУ

Ще одна релігійна громада на Буковині проголосувала за перехід до Православної Церкви України.

У селі Рингач Новоселицького району 70 прихожан ухвалили таке рішення на зборах громади.

Без суперечок не обійшлось, адже ані настоятель храму, ані його прихильники не підтримали ідеї переходу, повідомляє кореспондент ТВА.

Замість того, аби конструктивно обговорити голосування на зборах, противники погрожували та називали охочих перейти до ПЦУ “розкольниками істинної церкви”.

Коли аргументи противників закінчились, вони почали молитись на порозі храму.

Детальніше – дивіться уже завтра о 19.30 в програмі “Теми дня”.

Реклама

Коментарі:

  • Справжни воины Христовы !

  • Це наклеп ми жителі села Рингач нікуди не переходимо ,ми залишаємося в істинній Українській Православній Церкві під юрисдикцією Блаженнішого митрополита Київського і всія України Онуфрія.Настоятель храму с.Рингач отець Серафим ми всі з вами до кінця.Господи врозуми грішних людей які роблять такий наклеп,єресь,розкол між нами.

  • І правду сказали, бо це і є РОЗКОЛЬНИКИ ІСТИНОЇ ЦЕРКВИ!!! Мені соромно за всіх людей з села Рингач, які підтримали цей захват церкви!! Соромно бачити своїх знайомих і родичів!! Багато чужих людей приїхало, хєр знати хто голосував, ніяких документів, ніяких підписів, НІЧОГО!! Соромно за країну, яка впихає в людей все це ГАМНО!!! Хочете свою церкву київську? Цеглу, лопату і т.д в руки і починайте, все у ваших руках !!!

  • А Ваш так званий “кореспондент” не хотів би розповісти як людину скинули зі сходів? Чи скільки йому заплатили за все це?

  • Це цікаво, але 70 жителі не голосували за перехід! Скоріше проти переходу

  • Чого нескажете як ваш дяк проклинав людей

  • Про яких розкольників церкви ви говорите. Просто люди хочуть скинути з себе ярмо росіі яка роками не давала Украінцям спокою. Це не розкол просто люди зрозуміли за ким правда. А “віруючі” люди на чолі з отцем Серафимом просто принижували і проклинали прихильників ПЦУ!!!

Залишити коментар