Завтра чернівчани мають намір провести пікет під стінами Ратуші

Завтра, 12 лютого, о 10:00, ініціативна група мешканців Чернівців має намір провести мирний мітинг проти свавілля у стінах міської ради.

Про це представники громади міста оголосили у соцмережі Facebook.

“Мирний Мітинг проти свавілля в стінах ЧМР.

Не будь байдужим. Вівторок 10:00

На вівторок заплановано продовження сесії ЧМР.

Все що відбувається в місті це результат байдужості кожного з нас.
Люди які сидять в стінах ЧМР забули свої функції та обов’язки. Вони забули що є обслуговуючим персоналом та створили свій клуб по інтересам. Де абсолютно нехтуючи законом та думкою громади, яка їх зобовязала там працювати, вони дозволяють собі в супереч волі народу, дерибанити комунальну власність та кошти місцевої громади. Починаючи від парків закінчуючи ринками.
Замість того щоб реставрувати фасади архітектурної спадщини, вони виділяють 5 млн. на кальянний майданчик депутату Петришину, в центрі парку Шевченка, разом із земельною ділянкою, і в той же час списують з балансу старі будинки. Замість того щоб створювати комунальні ринки, чудовим прикладом є МТК Калинівський ринок, вони дарують землю в центрі міста, під ринком Буковинський, депутату який ще й досі має борги перед бюджетом, порушуючи не тільки будь-які норми, та ще й нехтуючи думкою громади.
Чогось міська рада віддає землі містян у підпорядкування Обласній раді, яка в свою чергу дарує ці землі приватним структурам.

Масове розкрадання грошей, через ремонт вулиць, порушуючи всі будівельні норми та стандарти. Вони в очі нам брешуть щось про аномальну зиму. І в той же час входять в 4 міст які найбільше витратили на очистку доріг. А ви це відчули??

Самі прибуткові маршрутні лінії належать не ЧТУ, якому вони з бюджету виділили 50млн. які ми з вами заплатимо за різницю у вартості проїзду, а приватним перевізникам, які возять нас в купі металобрухту, наражаючи на смертельну небезбеку. І так куди не глянь. Вони списують все на попередників, так ось нагадаємо вам що з 2011 року саме ваші люди керували містом до 2014 року, саме ваша фракція мала більшість з 2015 року. І ніщо не заважало вам робити щось для міста. Але вам це не потрібно бо злодіям і баригам цікаво лише одне, це власне збагачення.

Ми вимагаємо
1) Повернутися до розгляду питання про передачу Ринку Буковинський – Чинушу
2) Дати оцінку власній роботі, та понести відповідальність за стан нашого міста, яке радше нагадує повоєнний стан.
3) Вибачитися перед громадою за те що цинічно брехали, що переслідуєте інтереси громади.
4) Скласти проект рішення та винести його на голосування про саморозпуск ЧМР, та звернення до ВР України про призначення позачергових виборів міського голови та депутатів ЧМР.

Ми громада м. Чернівці готова взяти відповідальність за місто в свої руки.

Сьогодні це ринок Буковинський, а завтра це “Калинка”.
Сьогодні це парки, а завтра дитячі майданчики у вас біля будинку.

Ми заслуговуємо жити в європейському місті.

Прийди та підтримай своє місто.

Спільними зусиллями”, – йдеться в повідомленні.

Реклама

Залишити коментар