У Чернівцях покарали чоловіка за п’яний дебош у лікарні – ЗМІ

У Чернівцях суд оштрафував зловмисника, який у стані алкогольного сп’яніння влаштував хуліганські дії у Лікарні швидкої медичної допомоги.

Як зазначається у судовому вироку, який оприлюднено в Єдиному реєстрі судових рішень, 23 листопада ввечері обвинувачений під час проведення свого дозвілля на Соборній площі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з власної необережності впав на землю. Про це повідомляє molbuk.ua.

Внаслідок цього він вдарився об поверхню землі та втратив свідомість.

На місце пригоди прибула карета швидкої медичної допомоги, яка доставила чоловіка до медичного закладу.

Прийшовши до тями, чоловік вчинив словесну суперечку з лікарями. Під час суперечки, не зважаючи на посторонніх осіб, відвідувачів, хворих, які звернулись за медичною допомогою до лікарні, чоловік виражався нецензурною лайкою, приставав до лікарів, шарпав їх за верхній одяг, на їхні зауваження заспокоїтись не реагував.

Як зазначається у судовому вироку, внаслідок протиправних дій зловмисника, у період часу з 21.30 до 22.30 був зірваний режим роботи лікарні.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину повністю та розкаявся у вчиненому. Просив суд його суворо не карати.

Першотравневий районнису суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.296 ч.1 КК України. За його вчинення призначив зловмиснику покарання у вигляді штрафу розміром 8500 гривень.

Реклама

Залишити коментар