Прихильники РПЦ пікетували Глибоцьку райдержадміністрацію

Прихильники Російської православної церкви в Україні сьогодні пікетувати Глибоцьку райдержадміністрацію. Вони заявили, що Українська православна церква Московського патріархату “досі існує”.

Про це повідомиляє місцеве видання “Глибока.Інфо”.

Зазначається, що “декілька сотень людей пройшли ходою селищем Глибока від церкви Покрови Пресвятої Богородиці до до стін райдержадміністрації, де ініціатори ходи заявили, що хочуть поговорити з представниками влади наодинці. Адже впевнені, що збори про переходи до ПЦУ проводити не мають права, кажуть, це юрисдикція не територіальної громади, а релігійної. Застерігають, якщо влада нічого не зробить, аби зупинити це, то до РДА прийдуть представники всіх приходів у районі.”

Реклама

  • А вони – що ? Ще не виїхали ті козли бородаті ??? Допоки ще кілька вагонів “ходить” до РФ, бо Чомусь “скорочують” рейси ? Колись цар Петро I, як приїхав до Москви, розгледітися та вздумав “переносити столицю”, то таким самим боярам – ВКОРОЧУВАВ бороди… Своїми прислужниками вірними… Бо ті блядські бояри, якщо щось НЕ ПОГОДЖУВАЛИ, то тільки сміялися і… пальцями в бороду витиралися… Щоб краще бачити МІМІКУ КОЖНОГО з них – цар наказав : ЗАКРИТИ ДВЕРІ, турками – сельджуками, але – вірними Петру, та українськими козачками – пообтинати нах… бороди !!! Що і було ЗРОБЛЕНО !!! Я б теж, при потребі – долучився “до обрізанія”…

Залишити коментар