Чернівчан закликають об’єднатися проти свавілля “влади господарників”

Після учорашніх подій в Чернівецькій міській раді, коли депутати вкотре проігнорували вимоги чернівчан, підприємців ринку “Буковинський”, відмовилися звільнити головного лікаря пологового будинку №1, користувачі в соцмережах все частіше висловлють невдоволення ситуацією, яка склалася в місті за час “господарювання” секретаря Продана.

Зокрема, у Facebook-спільноті Ініціативна група Чернівців. Зупинимо свавілля в місті. #СтопПродан користувач Олег Мазур закликає створити проект рішення про саморозпуск Чернівецької міської ради, переконати секретаря винести документ на голосування та допомогти депутатам проголосувати за саморозпуск. Також готувати проект звернення до Верховної Ради про призначення дострокових виборів до ЧМР.

“..якщо нас буде 100 то ми нічого не зробимо, але якщо буде 1000, то вони не зможуть нас ігнорувати.Я не є політиком, я не є членом якоїсь партії. Мене просто задовбало. Я вірю що ми можемо разом це зробити. Зупинимо свавілля в нашому місті”, – йдеться у дописі Олега.

 

 

Реклама

Коментарі:

  • Продан це неспроможний виконувати свої обовязки менеджер. Окрім
    того, незаконно приймає рішення. Дерибан має закінчитись. Наші іноземні колеги це бачать

  • А как вообще получилось так, что мэра Каспрука выбирал весь город Черновцы, а отстранили его Продан и Ко? Как такое вообще может быть?

Залишити коментар