Чернівці співпрацюватимуть з “Mitsubishi Corporation” – ОДА

У Чернівцях заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець зустрівся з генеральним директором Представництва «Mitsubishi Corporation» Кохеєм Тагавою (Японія).

Під час зустрічі обговорено питання налагодження співпраці у сфері бізнесу та залучення інвестицій в економіку Чернівецької області, пише прес-служба ОДА.

Презентовано діяльність Представництва «Mitsubishi Corporation» – найбільшої торгової компанії Японії, котра має понад 200 представництв у близько 90 країнах світу, сфера діяльності якої розповсюджена від торгівлі до інвестицій.

Також представлено інвестиційний потенціал Чернівецької області з її пріоритетними напрямками: високотехнологічне промислове виробництво, енергозберігаючі технології,  туризм, IT- сфера, аграрний сектор, переробка сільськогосподарської продукції, деревообробна промисловість, машинобудування та електроніка тощо.

За підсумками протокольної зустрічі Ігор Богатирець  та Кохей Тагава висловили сподівання на реалізацію спільних інвестиційних проектів.

Реклама

Залишити коментар