Бійця Ярослава Гаврилюка, який загинув на Сході, забив до смерті командир – ЗМІ

Буковинця Ярослава Гаврилюка (позивний “Сява”), бійця 28-ї окремої механізованої бригади, який загинув у зоні операції Об’єднаних сил на сході України, до смерті забив старший за посадою. Встановлено, що командир був членом сепаратистської партії. 

Про це повідомляє одеське видання “Думская” з посиланням на джерело у військовій прокуратурі та свідчення товаришів по службі воїна.

“Під Мар’їнкою його побив на ґрунті неприязних особистих стосунків командир розвідки батальйону Андрій М. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, відкрито кримінальне провадження”, – повідомив співрозмовник сайту в прокуратурі.

“Вони служили разом 1,5 року, і Андрій часто нападав на Ярослава”, – додають військовослужбовці бригади.

За інформацією “Думської”, родичка підозрюваного в побитті працює в навчальному закладі МВС України. Товариші по службі Ярослава побоюються, що командир уникне відповідальності.

Андрій М. народився в 1973 році. Закінчив Одеську національну юридичну академію, був членом сепаратистської партії “Родина” і навіть балотувався від неї в 2010 році до Одеської облради, повідомило видання.

 

Як повідомлялося раніше, 28 жовтня у зоні проведення операції Об’єднаних сил загинув уродженець Чернівецької області Ярослав Гаврилюк, 1970 року народження.

Реклама

Залишити коментар