Український боксер Олександр Усик переходить до суперважкої ваги

Усик перейде в суперважку категорію, де у нього все почнеться спочатку.

Промоутер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика, Олександр Красюк вкотре підтвердив, що після бою проти Тоні Беллью українець точно перейде в суперважку вагу, і назвав головну причину такого рішення. Про це пише Кореспондент.

“Він добився всього, чого може домогтися боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, перш за все, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні любителям боксу”, – прокоментував Карасюк.

Отримавши все в цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі в WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами.

“Розуміння є, але на такому рівні з професіоналами вищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу”, – зазначив промоутер боксера.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Олександр Усик активно публікує фото підготовки до поєдинку з Тоні Белью, який, найімовірніше, відбудеться 10 листопада.

Реклама

Залишити коментар