Путін прокоментував убивство Захарченка та пообіцяв, що Росія буде разом з Донбасом

Президент РФ Путін назвав убивство ватажка “ДНР” Олександра Захарченка підлим і висловив співчуття рідним і близьким загиблого, передає УНН із посиланням на прес-службу Кремля.

“Олександр Володимирович був справжнім народним лідером, сміливою і рішучою людиною, патріотом Донбасу. У важкий для свого рідного краю час він встав на його захист, взяв на себе величезну особисту відповідальність, вів за собою людей”, – йдеться у співчутті Путіна.

Крім того, у співчутті Путіна зазначено, що “підле вбивство Олександра Захарченко – це ще одне свідчення: ті, хто вибрав шлях терору, насильства, залякування, не хочуть шукати мирне, політичне рішення конфлікту, не хочуть вести реальний діалог з жителями південного сходу. А роблять небезпечну ставку на дестабілізацію ситуації, на те, щоб поставити народ Донбасу на коліна. Цього в них не вийде”.

“Розраховую, що організатори і виконавці цього злочину понесуть заслужене покарання. Хочу ще раз висловити співчуття рідним і близьким Олександра Володимировича Захарченка, всім жителям Донбасу. Росія завжди буде разом з вами”, – пообіцяв Путін.

Реклама

Залишити коментар