Вживання алкоголю та порушення ПДР – основна причина ДТП на Буковині

На Буковині лише за останні дві доби сталися три автопригоди, у яких травмувалося п’ятеро осіб, з яких одна дитина, повідомляє прес-служба ГУНП в Чернівецької області.

13 серпня у селі Великий Кучурів Сторожинецького району через зіткнення двох автомобілів травмувалася 32-річна жінка-водій легковика та двоє її пасажирів: дворічна донька та 35-річна сестра кермувальниці. Жінок з переломами госпіталізовано до лікарні. У дитини медики діагностували закриту травму живота.

Ще дві дорожньо-транспортні пригоди сталися 14 серпня у Новоселицькому районі. В селі Тарасівці 26-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння не впорався з кермуванням скутера, а у селі Магала 30-річний місцевий житель у нетверезому стані намагався перейти дорогу і потрапив під колеса автомобіля. Обоє потерпілих госпіталізовані.

«Як свідчить статистика, зловживання алкоголем і нехтування Правилами дорожнього руху є найбільш поширеними причинами дорожньо-транспортних пригод. Лише за дві доби, 13-14 серпня, на автошляхах області сталося 24 ДТП без потерпілих і три автопригоди, в яких травмувалися люди. Загалом, за вказаний період працівники поліції задокументували 348 порушень ПДР. Серед них – 23 факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння», – йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар