У Чернівцях демонтують рекламні щити з розтяжок та опор тролейбусних ліній

Згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради, упродовж двох місяців з розтяжок і опор контактної мережі тролейбусних ліній у Чернівцях мають зникнути рекламні носії.

Про цн повідомляє прес-служба ратуші.

Комунальне підприємство «Чернівецьке тролейбусне управління» мусить розірвати існуючі договори на розміщення 122-х рекламних оголошень.

Упродовж двох місяців управління має забезпечити демонтаж рекламних засобів типу «Рекламний банер», розміщених на розтяжках, та типу «Сіті-лайт» і «Три-лайт» на опорах контактної мережі тролейбусних ліній.

Тролейбусному управлінню відтепер заборонено укладати договори на право розміщення рекламної продукції на розтяжках та опорах контактної мережі без виданого в установленому порядку дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради протягом місяця анулює існуючі дозволи на право розміщення зовнішньої реклами на розтяжках та опорах контактної мережі. По завершенню терміну дії договорів на право розміщення зовнішньої реклами на розтяжках та опорах контактної мережі тролейбусних ліній, термін їх дії не продовжуватиметься.

Реклама

Залишити коментар