На Буковині поліціянти повідомили чоловіку про підозру у незаконному зберіганні та збуті наркотиків

Протиправну діяльність фігуранта викрили та задокументували співробітники відділення поліції №6 (Заставна) спільно з оперативниками Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Чернівецькій області. Правоохоронці затримали фігуранта та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. За скоєння кримінальних правопорушень чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

36-річний буковинець вже потрапляв у «поле зору» правоохоронців за збут наркотиків. Відтак – у межах кримінального провадження, розпочатого за цим фактом,  20 жовтня цього року під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання жителя Заставни правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору та шприци.

Співробітники поліції затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відповідно до висновків експертиз Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, надані на дослідження вилучені речовини містять у своєму складі психотропну речовину – амфетамін, обіг якого обмежений в Україні.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою внесення застави. 

Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар