Поліціянти Буковини розслідують обставини двох ДТП, які трапилися упродовж минулої доби

У Дністровському районі в результаті зіткнення двох вантажівок, травмувалися двоє буковинців. Ще одна аварія трапилася в селі Черленівка Чернівецького району, внаслідок з’їзду легковика в кювет тілесні ушкодження отримав 13-річний хлопець. Наразі за двома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 18 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі “Н-03”, неподалік Хотина, трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхали співробітники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що 37-річний водій вантажного автомобіля “Volvo”, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою “Scania”, під керуванням 64-річного жителя Чернівецького району. 

Унаслідок аварій водій “Volvo” та його 42-річний пасажир отримали тілесні ушкодження. Медики доправили потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги. 

Ще одна автопригода трапилась пізно ввечері в селі Черленівка. На місці події працювали слідчо-оперативна група відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького райуправління поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що 13-річний житель села Котелеве, взяв без дозволу батьків автомобіль “Volkswagen Golf” та рухаючись по вулиці Головній, не впорався з керуванням та допустив з’їзд авто в кювет. 

У результаті аварії неповнолітній хлопець отримав численні тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар