У Топорівській громаді відкрили Алею Героїв

У селі встановили одинадцять стел на честь односельчан, які здебільшого добровольцями долучилися до лав Збройних сил України, ставши на захист Батьківщини, та загинули у боях за неї. Алею урочисто відкрили за участі сімей загиблих захисників, місцевої влади, громадськості, представників духовенства та молоді.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Топорівський сільський голова Юрій Пасічник, відкриваючи захід зазначив, що у громаді з’явилося місце, яке нагадуватиме про справжню ціну свободи.

“Наші Захисники віддали найцінніше – своє життя. Віддали його не за те, щоб ми жили краще, ніж вчора, не за те, щоб ми були кращі ніж вчора, а за те, щоб ми були… Були, як нація, як народ, як країна.Кожна ранкова кава, випита дорогою на роботу чи в теплому домі, кожен дзвінок на урок в школі без повітряних тривог, будь-які наші буденні справи, які ми вирішуємо щодня, – це все завдяки їм, нашим Янголам, що дивляться на нас з небес. Ми не повинні їх забувати, адже за те, щоб країна існувала, щодня платиться непомірна ціна”, – сказав голова громади.

Присутні разом помолилися за душі тих, хто вже ніколи не повернеться, поклали квіти і лампадки до встановлених стел.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар