Чернівці підписали угоду про побратимство з французьким містом Рюей-Мальмезон

Місто Чернівці підписало угоду про побратимство з французьким містом Рюей-Мальмезон.

Про це повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук.

На підписанні був присутній посол України у Франції Вадим Омельченко. Зі сторони французького міста участь брали мер Патрік Ольє, який також є президентом Метрополії Великого Парижа, а також його дружина Мішель Алліо-Марі — колишня міністерка оборони, внутрішніх справ, юстиції та закордонних справ Франції.

Ця зустріч не тільки підтвердила партнерські відносини між містами, але й продемонструвала щирість та відкритість французької сторони. Ольє і Алліо-Марі вразили своїм теплим ставленням до України та Чернівців, а також активною підтримкою нашої країни.

Відзначили також активну українську громаду в Рюей-Мальмезон, яка є згуртованою та бере активну участь у житті міста. Під час зустрічі делегація ознайомилася з культурою та історією міста, яке відоме поєднанням традицій з сучасними технологіями і є місцем розташування штаб-квартир таких відомих компаній, як Schneider Electric, Denon і Toshiba.

Окрім цього, сторони обговорили майбутні плани співпраці у сферах спорту, культури та гуманітарної допомоги, підкреслюючи важливість того, щоб побратимські відносини не залишалися лише на папері, а приносили конкретні результати для обох громад.

Реклама

Залишити коментар