Дізнавачі поліції викрили жителя Чернівців, підозрюваного у незаконному зберіганні наркотиків

У серпні цього року поліцейські задокументували протиправні дії 32-річного містянина, який незаконно придбав та зберігав психотропну речовину амфетамін без мети збуту. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

20 серпня співробітники УПП на одній із вулиць обласного центру зупинили підозрілого чоловіка для перевірки документів. Під час здійснення поліцейських заходів, 32-річний містянин, аби уникнути відповідальності, викинув пачку сигарет, в якій знаходився згорток із речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

На місце інциденту прибула слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції, яка задокументувала протиправні дії чоловіка та вилучила речові докази.

Правоохоронці направили порошкоподібну речовину до НДЕКЦ для проведення відповідних експертиз, результати яких засвідчили, що вилучене у своєму складі містить психотропну речовину, обіг якої обмежено в Україні – амфетамін.

Поліцейські з’ясували, що чернівчанин придбав та зберігав наркотичний засіб для власного вживання.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар