У Чернівцях відбудеться великий сольний концерт Тетяни Петришиної “Настане день…”

12 жовтня 2024 року о 18:00 в Чернівецькій обласній філармонії ім. Дмитра Гнатюка відбудеться великий сольний концерт відомої буковинської співачки Тетяни Петришиної під назвою “Настане день…”. Тетяна Петришина — лауреатка обласної премії імені Назарія Яремчука, доктор філософії (ЛНМА ім. Миколи Лисенка), викладачка Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. Сидора Воробкевича, переможниця численних всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів, волонтерка.

Про це повідомляє Чернівецька обласна філармонія ім. Д. Гнатюка.

У програмі концерту прозвучать авторські пісні співачки, композиції на вірші відомих поетів Степана Галябарди, Людмили Черняк та Олени Рєпіної, а також кавери світових хітів у виконанні гурту «Plum Jam», де Тетяна є солісткою. Особливим подарунком для глядачів стануть дуети з зірковими гостями: Сергієм Лазановським, переможцем талант-шоу «Голос країни» (2021), та Данилом Карачевським, учасником «Голос країни-8», викладачем вокалу КМАМ ім. Р.М. Глієра. Також прозвучать сучасні обробки народних пісень.

Цей концерт є не лише творчим підсумком на шляху співачки, але й символом її великої волонтерської роботи. З початку повномасштабного вторгнення Тетяна Петришина провела понад 100 благодійних концертів на підтримку військових, серед яких були і два її рідних брати.

Запрошуємо всіх шанувальників таланту Тетяни Петришиної на цей унікальний концерт, що стане яскравим відображенням її творчого шляху та любові до рідної країни.

Дата та час: 12 жовтня 2024 року, 18:00
Місце проведення: Чернівецька обласна філармонія ім. Дмитра Гнатюка
Вхід за квитками.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар