У Києві затримали жінку, яка раділа ракетній атаці рф на столицю та назвала «щурами» тих, хто біг до укриття

У Києві правоохоронці затримали жінку, яка на відео раділа ранковій ракетній атаці росіян на столицю.

Про це повідомили в поліції Києва.

Там розповіли, що під час моніторингу соцмереж виявили відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час повітряної тривоги, — вона назвала цих людей щурами.

Поліціянти спільно зі співробітниками СБУ встановили її особу та оперативно затримали жінку в одному із закладів харчування поблизу залізничного вокзалу.

Затриманою виявилася уродженка Донеччини 2001 року народження. Наразі правоохоронці спілкуються з жінкою та розв’язують питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці.

Уранці 7 жовтня російські війська атакували Київ двома аеробалістичними ракетами Х-47 «Кинджал». Над столицею вдалося збити всі цілі.

За повідомленням міського голови Віталія Кличка, у Солом’янському районі уламки пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку, один з уламків впав на територію школи та дитсадка, а в Шевченківському — поблизу пішохідного переходу.

У Голосіївському районі зафіксовано падіння уламків у кількох місцях — один з них пробив дах службового мікроавтобуса. Усі служби прямують на місця інциденту. Інформація щодо потерпілих та завданої шкоди уточнюється.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар