У Чернівцях патрульні виявили п’яного водія

6 жовтня, близько 21-ї години, поліціянти отримали повідомлення про ДТП, на перехресті вулиць Воробкевича та Південно-Кільцевої. Прибувши на місце події, зʼясували, що водій транспортного засобу SsangYong не надав переваги в русі автомобілю Ford.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернівецької області.

Під час спілкування з керманичем транспортного засобу SsangYong правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти огляд на місці події за допомогою приладу Драгер. Результат позитивний — 2,25 проміле. Чоловік сказав, що вживав алкоголь після ДТП. Водій, швидше за все не розумів, що уникнути відповідальності таким чином йому не вдасться, а такими діями він тільки погіршив своє становище.

На водія поліціянти склали відповідні адміністративні матеріали, зокрема, і за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу алкоголю, наркотиків, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують його увагу та швидкість реакції, чи до прийняття рішення про звільнення від проведення такого огляду) КУпАП.

Реклама

Залишити коментар