На Буковині за минулу добу сталися 2 пожежі

У селі Великий Кучурів під час пожежі вогнеборці врятували чоловіка, а у селі Чортория ліквідовано пожежу в житловому секторі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

По обіді 3 жовтня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Великий Кучурів Великокучурівської територіальної громади Чернівецького району. Загорання виникло на горищі та охопило площу 50 кв. м. 

На місце події прибули рятувальники групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Великий Кучурів. 

Під час проведення розвідки вогнеборці виявили на горищі чоловіка, 1976 року народження. Внаслідок пожежі він травмувався. 

Надзвичайники врятували чоловіка з горища і передали медикам для подальшої госпіталізації до лікувального закладу. 

Вогонь знищив частково покрівлю, господарські речі. Причина пожежі встановлюється. 

Також 3 жовтня у селі Чортория Брусницької територіальної громади Вижницького району горів житловий будинок.

За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало коротке замкнення. Помітивши вогонь на горищі, власники викликали рятувальників.

Вогнеборці державного пожежно-рятувального поста 4 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Брусниця ліквідували пожежу на площі 60 кв. м та врятували від знищення житловий будинок.

Полум’я знищило частково покрівлю та перекриття будинку, речі домашнього вжитку.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар