У Чернівцях поліцейські оперативно затримали чоловіка, який викрав електровелосипед заявниці

Завдяки професійним діям співробітників поліції Буковини вдалося швидко розшукати крадія та повернути власниці викрадений двоколісний транспортний засіб. Наразі слідчі поліції вже повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 29 вересня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку від 20-річної жительки с. Молниця. Заявниця розповіла правоохоронцям про те, що невідома особа викрала її електричний велосипед, який був припаркований біля торгівельного центру в обласному центрі.

Для з’ясування обставин на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці провели першочергові поліцейські заходи: опитали заявницю, можливих свідків та очевидців події, а також опрацювали відео з камер спостереження.

Відтак – у результаті злагоджених професійних дій, співробітники поліції швидко встановили особу крадія та його місце знаходження. Ним виявився 22-річний житель Чернівецького району.

Працівники поліції вилучили викрадений велосипед та затримали фігуранта у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці звернулися до суду із клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар