За минулу добу на Буковині виникли 4 пожежі

У Чернівцях сталося замйання у житловому будинку та легковому автомобілі. Також загоряння сталися у Неполоківцях та Рингачах.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

У Чернівцях на пожежі вогнеборці врятували 2-х осіб та 10 осіб евакуювали. Вночі 26 вересня в місті Чернівці виникла пожежа в квартирі на першому поверсі триповерхового житлового будинку. Про пожежу рятувальників повідомили очевидці.

На місце події було направлено черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Щоб вогонь не становив загрози життю мешканцям будинку, першочергово вогнеборці врятували 2-х чоловіків які не могли самостійно покинути будівлю та провели евакуацію ще 10-х осіб.

Рятувальники ліквідували пожежу на площі 10 кв.м не допустивши подальшого поширення вогню. За попередніми висновками фахівців причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння.

25 вересня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селищі Неполоківці Неполоковецької територіальної громади Чернівецького району. Пожежу помітив власник та повідомили про неї Службу порятунку.

На місце пожежі прибув черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежний підрозділ села Неполоківці. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 60 кв.м.

Вогонь повністю знищив житловий будинок.

За попередніми висновками фахівців причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

Того ж дня в місті Чернівці виникло загоряння вантажного автомобіля Mercedes-benz 315CD. Про пожежу вогнеборців повідомив власник автомобіля.

На місце події прибули рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та ліквідували пожежу на площі 4 кв.м.

Вогонь знищив моторний відсік та передню частину автомобіля.

Також протягом доби була ще 1 пожежа в селі Рингач Новоселицької територіальної громади Чернівецького району . Там горів легковий автомобіль на площі 3 кв.м.

Причини пожеж встановлюють фахівці.

Реклама

Залишити коментар