Перед судом постане житель Хотинської громади, обвинувачений у вчиненні наркозлочину

Наразі обвинувальний акт відносно буковинця, який незаконно придбав, зберігав та пересилав психотропну речовину у великих розмірах, поліціянти скерували до суду. За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування слідчі відділення поліції № 2 (м. Хотин) Дністровського РВП встановили, що 25-річний житель Хотинської громади незаконно збував психотропну речовину – амфетамін. Надалі буковинець, під вигаданим ім’ям, скористався послугами пошти, та здійснив відправлення дитячих речей, в які замаскував поліетиленовий пакет із наркотиками.

Відповідно до висновку експертизи надана на дослідження речовина, містить у своєму складі психотропну речовину – амфетамін, обіг якої обмежено в Україні.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно буковинця до суду.

Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар