У Чернівцях поліцейські оперативно затримали чоловіка, який викрав велосипед містянина

Співробітники Чернівецького районного управління поліції по «гарячих слідах» встановили особу зловмисника та вилучили в нього викрадений двоколісний транспортний засіб. Наразі слідчі поліції вже повідомили фігуранту про підозру у таємному викраденні чужого майна та за клопотанням правоохоронців, обрано запобіжний захід.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До Чернівецького райуправління поліції 20 вересня із заявою про крадіжку звернувся 32-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив поліцейським, що невідома особа викрала його велосипед «Ghost E-Hybride», який він залишив біля місцевого магазину. Вартість збитків, завданих заявнику, становить 20 000 гривень.

На місце події негайно виїхали співробітники відділу кримінальної поліції та слідчо-оперативна група Чернівецького РУП. Під час проведення першочергових розшукових заходів правоохоронці по «гарячих слідах» встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний місцевий житель.

Поліцейські затримали чоловіка, причетного до вчинення крадіжки в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у нього викрадений велосипед.

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Процесуальне керівництво здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар