З’явились супутникові знімки пожежі на військовому складі у Торопці

“Схеми” опублікували супутникові знімки складу з боєприпасами Міноборони рф у російському населеному пункті Торопець Тверської області після атаки українських дронів 18 вересня.

“У розпорядженні “Схем” є супутникові знімки Planet Labs, зроблені 18 вересня об 11:30 за київським часом. На них видно масштабне задимлення на території військової частини №11777, яка відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ”.

Нагадаємо, в ніч на 18 вересня дрони СБУ, ГУР та ССО успішно атакували великий склад головного ракетно-артилерійського управління Міноборони рф у російському населеному пункті Торопець Тверської області.

За словами джерела, на складі зберігалися ракети, призначені для оперативно-тактичних ракетних комплексів “Іскандер” тактичних ракетних комплексів “Точка-У”, КАБи та артилерійські боєприпаси.

Після прильотів українських дронів розпочалася надзвичайно потужна детонація. Пожежа охопила ділянку шириною 6 кілометрів. Місцева влада оголосила евакуацію населення.

У 2018 році Міноборони рф звітувало, що арсенал комплексного зберігання ракет, боєприпасів і вибухових матеріалів відповідає найвищим світовим стандартам.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар