Буковинець постане перед судом за спробу підкупити прикордонника

Протиправні дії 45-річного чернівчанина правоохоронці задокументували на КПП “Красноїльськ”. Кермувальник намагався за 200 євро безперешкодно перетнути кордон у період дії воєнного стану та поклав ці гроші до службового автомобіля прикордонників. Наразі за цим  фактом поліцеські завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт для розгляду до суду. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що чернівчанин, достовірно знаючи про діючі тимчасові обмеження виїзду за кордон чоловікам призовного віку, намагався виїхати до  Румунії, надавши хабара інспекторам прикордонної служби. 

Так, 1 квітня цього року  слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Сторожинець) зафіксувала протиправні дії фігуранта.

Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наразі під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції завершили досудове розслідування відносно чоловіка та передали обвинувальний акт для розгляду до суду. 

Відповідно до санкціїї статті, фігуранту загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Реклама