Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі.

“Провів Ставку. Заслухав великий звіт щодо ступеня готовності фортифікаційних рубежів у прикордонних регіонах та на напрямках активних бойових дій. Його представили Прем’єр-міністр Денис Шмигаль і голова Державної служби спеціального транспорту Олександр Яковець. Головком Олександр Сирський доповів про поточну ситуацію на фронті та організацію ротації підрозділів для відновлення”, – поінформував Зеленський.

За його словами, на засіданні обговорили також темпи та потреби при комплектуванні нових бригад. Міністр оборони Рустем Умєров доповів щодо графіків надходження зброї від партнерів у межах оприлюднених пакетів допомоги.

“Доручив ужити всіх можливих заходів для скорочення строків. Особливо це стосується постачання засобів ППО для захисту людських життів та енергетичної інфраструктури”, – зазначив Президент.

Він додав, що міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін відзвітував щодо темпів виробництва дронів і засобів РЕБ та забезпечення ними фронту, а також засобів радіоелектронної боротьби для прикриття важливих об’єктів.

Реклама