На Буковині судитимуть місцевого жителя, який обвинувачується у незаконному зберіганні наркотиків

Дізнавачі поліції зібрали докази вчинення 29-річним жителем села Драчинці кримінального проступку та наразі матеріали провадження з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Увечері, 16 квітня, патрулюючи територію обслуговування, працівники УПП в селі Мамаївці зупинили автомобіль «Mitsubishi Pajero» іноземної реєстрації. Під час перевірки документів у пасажира вказаного авто поліціянти виявили заборонені речовини та викликали на місце слідчо-оперативну групу відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції для документування правопорушення.

Правоохоронці з’ясували, що 29-річний житель села Драчинці зберігав наркотичні засоби для власного вживання. Співробітники поліції вилучили у чоловіка два згортки із порошкоподібною речовиною схожою на наркотичну та направили на проведення відповідної експертизи. Результати підтвердили, що вилучене є психотропною речовиною, обіг якого обмежено в Україні – амфетамін.

у чернівецькому районі на лаву підсудних сяде буковинець, який обвинувачується у незаконному зберіганні наркотиків

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

у чернівецькому районі на лаву підсудних сяде буковинець, який обвинувачується у незаконному зберіганні наркотиків

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар